Abrikosų ir avokadų tortas su pistacijomis

Abrikosų ir avokadų tortas su pistacijomis

Pagrindas (1 sluoksnis):
300g dž. abrikosų,
150 g datulių (apie 15),
60 g kokosų aliejaus

2 sluoksnis
50g avižų dribsnių (šiek tiek pamirkytų, kad nebūtų lb kieti)

3 sluoksnis
130 g datulių
60 g kokosų aliejaus
100 g medaus
~370 g avokado (improvizuoti galima su įvairiu kiekiu)
35 g špinatų (daugiausia dedu juos dėl spalvos)
200 g kriaušė (1 didelė)

4 sluoksnis viršus:
Saujelė pistacijų
Dėjau spanguolių papuošimui (širdelei)
Ir kelis mėtų lapelius papuošimui

Gaminimo procesas labai paprastas: 1 ir 3 sluoksnio mases (ingredientus) reikia sumalti (geriausia S formos trintuvu “blenderiu”). Su kiekiais galima “žaisti” ir keisti pagal matomą susidariusią konsistenciją.
2 ir 4 sluoksniai nemalami, t.y. avižos ir riešutai 

 

Įsigyk

Įsigyk "Emocijos tavo lėkštėje" knygą jau dabar!

Įsigyti dabar