Avinžirnių ir burokėlių užtepėlė

Užtepėlės, užtepėlės, užtepėlės… Rodos, kad nesibaigiantys reikalai su jomis 🙂 Nors ir jau atrodo atsibosta, bet vis tiek kažkas naujo gimsta ir tarsi vėl iš naujo jas įsimyli… tad šį kartą man netikėta, bet labai pasitvirtinusi burokėlių ir avinžirnių užtepėlė.

 

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Sutrinti avinžirnius, saulėje džiovintus pomidorus bei burokėlius.
  2. Įdėti druską, citriną ir garstyčias.
  3. Gera išmaišyti ir patiekti ant skanios duonelės, salotų, trapučių, cukinijos griežinėlių. Nepamirškite papuošti sėklomis, daigais ar žalėsiais.

Skanaus ir į sveikatą! Nepamiršk mėgautis! 🙂

Indai: Rojaus Molis

Daigai: Žali Žali