Bolivinė balanda (kinva) su saldžiąja bulve

Šios karštos arba šaltos salotos yra labai paprastos, skanios, maistingos ir nors gaunate daug baltymų tikrai neapsunkstate nuo tokio maisto. Įsitikinkite patys! 🙂

 

Ingredientai:

Paruošimas:

 

  1. Išvirti kinvą ~ 15 min (1 dalis kinvos: 2 dalys vandens);
  2. Išvirti ir pakepinti arba tik išvirti saldžiają bulvę (jei virsite supjausčius kubeliais tai išvirs per 8min);
  3. Paruoškite žalėsius, kuriuos įmaišysite į kinvą (špinatai, rukola, daigai);
  4. Supjaustykite per pusę pomidoriukus ir dėkite kartu su žalėsiais;
  5. Padarykite padažą: šlakelis aliejaus, šiek tiek citrinos, garstyčių, medaus ir druskos. Paragaukite ir atraskite sau labiausiai tinkantį padažo skonį.
  6. Išvirus kinvai, bulvei – viską sumaišykite kartu ir užpilkite padažo.

Skanaus mielieji! Ši kinva viena mėgstamiausių ir geriausiai virškinamų 🙂

 

#receptai #kinva #bolivinebalanda #rojausdarzas #lengva #veganiskaspatiekalas #veganiskas #vegetariskas

Daigai: žali žali

Indai: Rojaus Molis

Įsigyk

Įsigyk "Emocijos tavo lėkštėje" knygą jau dabar!

Įsigyti dabar