Daiginti grikiai su bananu – tau tikrai patiks

Jei tu tai pagaminsi bent kartą – tikrai tikiu, jog pakartosi dar bent kelis katus!

 

Nors grikiai dažnai priskiriami grūdinei kultūrai, jie artimesni sėkloms, nes neturi gliuteno ir turi daug baltymų.

 

Sudaigintus grikius jau turėsite po 1–2 dienų.

Mirky­mas — 20 – 30 min.

Reikės: pusės stik­linės ŽALIŲ grikių, smulkaus siete­lio, stik­linio indo. Rudi grikiai nesudygs 🙂

1.Pusę stik­linės ter­miškai neap­dorotų grikių užpilkite stik­line van­dens, mirkykite 20–30 min. Taip grikiai tampa gyvi ir pasiruošia dygti.

2. Grik­ius sudėkite į sietelį. Skalaukite: 2–3 kar­tus per dieną.

3. Grik­ius siete­lyje daiginkite 1–1,5 paras.

Skanaus skanaus skanaus! Om om om.

Įsigyk

Įsigyk "Emocijos tavo lėkštėje" knygą jau dabar!

Įsigyti dabar