Daiginti grikiai su tahini pasta – pasaka tavo lėkštėje

Šį kartą jogos ir sveikos mitybos stovykloje sekmadienio pusryčiams parinkau daigintus grikius su cinamonu, obuoliais ir tahini padažiuku.

Aš sau tokius pusryčius pasirinkau ir pirmadienį 🙂

Reikia labai nedaug ingredientų, bet meilės nepagailėti!

Pirmiausia, jei nežinai ar primiršai kaip daiginti grikius, štai priminimas:  Daiginti grikučiai. Nuo A iki Ž.

Taigi:

Darom:

  1. Sutarkuoti obuolį ir sumaišyti su grikiais bei cinamonu
  2. sumaišyti medų su tahini, įpilti šiek tiek vandens, jei norisi skystesnio padažo
  3. užpilti ant grikių ir mėgautis nuostabiais skoniais!

Patarimas: visada rekomenduoju eksperimentuoti su ingredientų kiekiais ir atrasti skaniausią variantą sau 🙂

 

Skanaus ir į sveikatėlę!

<3 Lilė

 

Įsigyk

Įsigyk "Emocijos tavo lėkštėje" knygą jau dabar!

Įsigyti dabar