Naminis snickeris. Tiesiai į širdį

Naminis snickeris, kuris yra pats geriausias dalykas, kai norisi kažko saldžiau, bet nenori valgyti kažkokių beverčių saldumynų.

Nieko nebepasakoju, greičiau eikite gaminti!
Išeina 6 snickeriai iš šio recepto:

Sudėtis

 Karamelei
– 8 minkštos datulės
– 1/4 puodelio migdolų pieno
– 1 v.š. žemės riešutų sviesto
– 3/4 puodelio sūdytų žemės riešutų

 Nuga:
– 1/2 puodelio žemės riešutų sviesto
– 3 v.š. kokoso miltų (didesnėje maximoje rasite pirkti)
– 4 v.š. saldiklio (agavų, klevų)

-150g juodo šokolado

Gaminam

  • Karamelės gamyba: išimkite kauliukus iš datulių, sumaišykite jas su migdolų pienu, riešutų sviestu ir sumalkite iki vientisos “smooth” masės.
  • Toliau dėkite sūdytus riešutus į karamelę ir sumaišykite vsiką su šaukštu.
  • Nuga: dubenėlyje maišykite kokosų miltus su sirupu ir likusiu riešutų sviestu iki tolygios, vientisos konsistencijos.
  • Į plėvelę paskirstykite karamelę, palyginkite su mentele.
  • Tada dėkite nugą ant viršaus ir vėl sulyginkite mentele.
  • Dėkite į šaldiklį porai valandų.
  • Išimkite iš šaldiklio, nuimkite plevėlę.
  • Paruoškite 6 snikcerio gabalėlius.
  • Įpilkite šiek tiek vandens į puodą, ant viršaus dubenyje sušildykite šokoladą.
  • Kai šokoladas ištirps, aprenkite juo kiekvieną gabalėlį.
  • Palikite atvėsti, galite vėl dėti šaltai.
  • Mėgaukitės visu šimtu procentu ir dalinkitės su kitais!

Jei norite video, rasite šitame puslapyje, nes receptas iš jo:
http://www.wearesovegan.com/snickers-bars/

VERTINGAS PATARIMAS IŠ ROJAUS DARŽO SKAITYTOJOS:

“Datulių net nereikia su migdolų pienu maišyti, užtenka jas ismirkusias deti ir malti, gaunasi puiki masė. Juodą šokoladą galima pasidaryti, sumalus kokosų drožlės iki košelės, įdėjus kakavos ir klevų sirupo.”