Naminis snickeris. Tiesiai į širdį

Naminis snickeris, kuris yra pats geriausias dalykas, kai norisi kažko saldžiau, bet nenori valgyti kažkokių beverčių saldumynų.

Nieko nebepasakoju, greičiau eikite gaminti!
Išeina 6 snickeriai iš šio recepto:

Sudėtis

 Karamelei
– 8 minkštos datulės
– 1/4 puodelio migdolų pieno
– 1 v.š. žemės riešutų sviesto
– 3/4 puodelio sūdytų žemės riešutų

 Nuga:
– 1/2 puodelio žemės riešutų sviesto
– 3 v.š. kokoso miltų (didesnėje maximoje rasite pirkti)
– 4 v.š. saldiklio (agavų, klevų)

-150g juodo šokolado

Gaminam

  • Karamelės gamyba: išimkite kauliukus iš datulių, sumaišykite jas su migdolų pienu, riešutų sviestu ir sumalkite iki vientisos “smooth” masės.
  • Toliau dėkite sūdytus riešutus į karamelę ir sumaišykite vsiką su šaukštu.
  • Nuga: dubenėlyje maišykite kokosų miltus su sirupu ir likusiu riešutų sviestu iki tolygios, vientisos konsistencijos.
  • Į plėvelę paskirstykite karamelę, palyginkite su mentele.
  • Tada dėkite nugą ant viršaus ir vėl sulyginkite mentele.
  • Dėkite į šaldiklį porai valandų.
  • Išimkite iš šaldiklio, nuimkite plevėlę.
  • Paruoškite 6 snikcerio gabalėlius.
  • Įpilkite šiek tiek vandens į puodą, ant viršaus dubenyje sušildykite šokoladą.
  • Kai šokoladas ištirps, aprenkite juo kiekvieną gabalėlį.
  • Palikite atvėsti, galite vėl dėti šaltai.
  • Mėgaukitės visu šimtu procentu ir dalinkitės su kitais!

Jei norite video, rasite šitame puslapyje, nes receptas iš jo:
http://www.wearesovegan.com/snickers-bars/

VERTINGAS PATARIMAS IŠ ROJAUS DARŽO SKAITYTOJOS:

“Datulių net nereikia su migdolų pienu maišyti, užtenka jas ismirkusias deti ir malti, gaunasi puiki masė. Juodą šokoladą galima pasidaryti, sumalus kokosų drožlės iki košelės, įdėjus kakavos ir klevų sirupo.”

Įsigyk

Įsigyk "Emocijos tavo lėkštėje" knygą jau dabar!

Įsigyti dabar