Ir vis tiek namuose gamintas maistas bus daug kokybiškesnis, skanesnis, energetiškai geriau pakrautas ir žinoma – visada esate tikri, kokius produktus naudojate ir kaip gaminate.
—
1. Kepinti keptuvėje smulkiai susmulkinta svogūną ir česnaką;
2. Susmulkinti papriką bei jelapeną, taip pat kepinti keptuvėje;
3. Konservuotas pupeles pjaustyti per pusę ir kepinti su kitomis daržovėmis keptuvėje;
4. Dėti į keptuvę smulkintus špinatus, bei kukurūzus iš skardinės;
5. Išvirti saldžiąsias bulves ir jas smulkiai supjaustytas kepinti taip pat;
6. Visą kepintą masę dėti į tortilijas, ant viršaus barstyti sutarkuotą sūrį, perlenkti pusiau ir tuomet jas įdėti į orkaitę;
7. Orkaitėje kepti apie 30-40 min., 170 laipsnių temperatūroje iki kol tortilijos apskrus;
8. Nuluptus avokadus sutrinti, įdėti šlakelį citrinos, žiupsnelį druskos, pipirų ir išmaišyti.